top of page

Mina mål

är dina mål

Mat har alltid legat mig varmt om hjärtat och jag vet hur viktig mat kan vara för oss på olika sätt. Men vilken mat vi äter är inte bara viktigt för vår egen hälsa och vårt välbefinnande. Utan även för andra och för miljön. Låt mig hjälpa dig att öppna nya dörrar till en värld full av god, hälsosam och schysst mat. 

Ofta kan man höra frasen "Vi lever i en värld av ständig förändring". Jag skulle vilja ändra den frasen till "Vi lever i en värld av ständig förbättring". Idag är det svårt att påstå detta när vi pratar om klimatet. Vi jobbar på det, men vi kan bli ännu bättre. En stor faktor till ökad klimatpåverkan är vårt behov av animalisk föda och produktionen av just denna.

 

Eftersom att vi delvis lever i en värld av ständig förbättring ser vår situation annorlunda ut idag mot vad den tidigare gjort. Det är nu enklare än någonsin att leva och må bra på en växtbaserad kost vilket har bevisade positiva effekter på miljön och på den individuella hälsan.

 

Men förändring kan vara svårt och mat kan vara känsligt. Jag vill hjälpa till att göra förändringen enklare, roligare och självklar! 

Oavsett om du är total novis eller van växtätare så finns jag här för att hjälpa dig!

Vegansk ChiliCheese Burger
bottom of page